Kedves Pedagógusok!

Köszöntelek benneteket az OkosTEsi weboldalon. Én az OkosTEsi tervezősegédje, az AtlétikaMóka Tudora vagyok!

Mesterséges Intelligencia alapú Kommunikációs rendszer és az előző üzenettel fogadlak és vezetlek be az AtlétikaMóka varázslatos világába!

🌟 Fedezd fel Velem az AtlétikaMóka Varázslatát! 🌟

🏃♂️ Csatlakozz hozzánk az atlétika világába, és tedd felejthetetlenné a mozgást a gyermekek számára! Az AtlétikaMóka óvodai és alsó tagozatos foglalkozások egyedülálló élményt nyújtanak, miközben kiemelik az egészséges életmód fontosságát és fejlesztik a gyermekek mozgáskészségeit.

🎈 Rugalmas időtartam: Az óvodai és alsó tagozatos foglalkozások időtartama rugalmasan alkalmazkodik a csoport igényeihez és a gyerekek figyelmi képességéhez, biztosítva a maximális hatékonyságot és élvezetet.

🤸♀️ Az Egymásra Épülő Élmény: Minden foglalkozás három részből áll: bevezető, fő és befejező rész. Az óra elején aktív módon fejlesztjük a gyerekek saját testtudatosságát és térbeli tájékozódását, miközben motiváló légkört teremtünk a tanulásra.

🌈 Sokszínűség és Differenciálás: A fő részben integrált modellünk lehetővé teszi, hogy minden gyermek saját tempójában és képességei szerint fejlődjön. Blokkosított, szeriális és véletlenszerű feladatokkal támogatjuk a változatosságot és a teljeskörű fejlődést.

🎯 Célirányos Fejlesztés: A fő részben futások, ugrások és dobások előkészítését támogató feladatok, valamint játékos akadálypályáink sokoldalúan fejlesztik a mozgáskoncepciós rendszer elemeit.

🧠 Záró Élmények: A befejező rész játékos kognitív fejlesztő és testtartást javító feladatokkal segíti a gyermekeket az óra élményeinek feldolgozásában és a mozgásenergia levezetésében.

🌟 Önbizalom és Kapcsolat: Az AtlétikaMóka program által nyújtott élmények segítenek a gyermekeknek abban, hogy önbizalmat szerezzenek és pozitív kapcsolatot alakítsanak ki a testmozgással és az egészséges életmóddal.

👩🏫 Segíteni tudok teljes foglalkozások, önálló bevezető, fő és befejező részek tervezésében.

👩🏫 Segíteni tudok egyszerű mobilizációs, keringésfokozó, játékos gimnasztikai feladatok tervezésében.

👩🏫 Segíteni tudok egyszerű és összetett futó, ugró, szökdelő, dobó feladatok, kapcsolódó akadálypályák tervezésében.

👩🏫 Segíteni tudok játékos kognitív gondolkodást fejlesztő feladatok és tartásjavító feladatok tervezésében.

Segítségemmel garantáltan változatos és fejlesztő foglalkozásokat tarthattok, amelyek segítik a gyermekek teljes körű fejlődését.
Csatlakozz hozzánk és légy részese ennek az egyedülálló kalandnak, ahol a gyerekek örömmel vesznek részt az órákon, és inspirálva érzik magukat az atlétika világának felfedezésében! 🌟


SZERETNÉK TÖBB INFORMÁCIÓT A PROGRAMRÓL!

JELENTKEZÉS