Az OkosTesi az első játékosításon alapuló, beépített feladattárral rendelkező digitális óravázlatkészítő alkalmazás.

A beépített funkciók segítségével, könnyen és gyorsan elmenthetők és tematikusan rendezhetők a feladatok.

Néhány kattintással teljes órák, bemelegítő, fő és befejező részek tervezhetők.

A komplett óravázlatok nagyobb tanítási egységekbe rendezhetők, így segítve az éves oktatási folyamat megtervezését.


KÖVETKEZIK AZ INGYENES REGISZTRÁCIÓ:

Regisztrálok

A regisztrációt követően, jelentkezz be az OkosTEsi oldalra, BEJELENTKEZÉSRE kattintva!

1. lépés: Miután bejelentkeztél nézzük meg, hogyan tudsz az INGYENES TARTALMAKBÓL EGYSZERŰ LEJÁTSZÁSI LISTÁT LÉTREHOZNI. 

A bemelegítő játékokban 9 db játékos feladat található, amelyeket megtekinteni a lejátszás gombra kattintással lehet. 

Amennyiben szeretnéd elmenteni a KEDVENCEID közé a feladatot, hogy ne kelljen újra keresgélni, akkor kattints a feladat alatt található PIROS SZíVECSKÉRE. 

Próbáld is ki és Kattints ide: BEMELEGÍTŐ JÁTÉKOK.

2. lépés: Most, hogy már tudsz SAJÁT LEJÁTSZÁSI LISTÁT LÉTREHOZNI A BEMELEGÍTŐ JÁTÉKOKBÓL, VAGYIS EL TUDOD MENTENI A FELADATOKAT A KEDVENCEIDBE, próbáld meg ezt megismételni ÖNÁLLÓAN egy másik feladatcsoportban Kattints ide: JÁTÉKOK.

A PIROS SZÍVECSKÉVEL A KEDVENCEKBE ELMENTETT FELADATOKAT A PROFILODBAN A KEDVENCEK KÖZT FOGOD MEGTALÁLNI.


GRATULÁLOK SIKERÜLT MEGCSINÁLNOD!


Az OkosTEsi oldalon összesen 3500 feladat található és egy 6 hónapos előfizetéssel tudod megnézni és a Neked tetszőket elmenteni, hogy a telefonodon is bármikor meg tudd nézni és azonnal alkalmazhasd az ovis testnevelés foglalkozáson vagy az iskolai testnevelés órán!

Alap és a plusz csomagból tudsz választani és ha most fizetsz elő, akkor INGYEN megkapod a Tervezzünk OkosTEsit kiadványunk, amelyről részletesebben az alábbi linkre kattintva olvashatsz!

AlapcsomagPlusz csomagTervezzünk OkosTesit!

Amennyiben még bizonytalan vagy az előfizetéssel kapcsolatban, semmi gond kalandozz tovább Velünk és mutatunk újabb hasznos tartalmakat is. 


Említettük, hogy nem csak feladatokat, hanem kész tervezeteket is találsz az oldalon, amelyekből párat a következőkben meg is mutatunk.

Nézzük előszőr az Óvodai testmozgáshoz kapcsolódó, MINTA tervezeteket és amennyiben szeretnéd elmenteni a KEDVENCEID közé, hogy ne keljen újra keresgélni, akkor kattints a feladat alatt található PIROS SZIVECSKÉRE. 

Próbáld is ki és Kattints ide: ÓVODAI TERVEZETEK (MINTA)!

Akit a Sportági tervezetek érdekelnek inkább, annak javasoljuk, hogy nézzék meg az alábbi linken található sportági előkészítő tervezeteket. 

Amennyiben szeretnéd elmenteni a KEDVENCEID közé a feladatot, hogy ne keljen újra keresgélni, akkor kattints a feladat alatt található PIROS SZIVECSKÉRE

Próbáld is ki és Kattints ide: SPORTJÁTÉK (KEZDŐ) TERVEZETEK (MINTA)

Az OkosTEsi oldalon jelenleg 750 tervezet található és egy 6 hónapos előfizetéssel tudod megnézni és a Neked tetszőket elmenteni, hogy a telefonodon is bármikor meg tudd nézni és azonnal alkalmazhasd az ovis testnevelés foglalkozáson vagy az iskolai testnevelés órán!

A PIROS SZÍVECSKÉVEL A KEDVENCEKBE ELMENTETT TERVEZETEKET A PROFILODBAN A KEDVENCEK KÖZT FOGOD MEGTALÁLNI.

AlapcsomagPlusz csomag

Amennyiben még TOVÁBBRA IS bizonytalan vagy az előfizetéssel kapcsolatban, semmi gond kalandozz tovább Velünk és mutatunk újabb hasznos tartalmakat is!


Az óvodai és az alsó tagozatos testneveléshez kapcsolódó feladatokat 6 nagy csoportba soroltuk be az alábbiaknak megfelelően:


1. témakör: UTÁNZÓ FELADATOK

Az utánzó feladatokkal sokoldalúan fejleszthetők a gyermekek saját test tudatossága és a térbeli tájékozódóképessége. Az utánzó feladatokat 3 nagy csoportba osztottuk: Statikus, Mozgásos és Páros, csoportos utánzó feladatok. A 3 nagy kategórián belül, minden egyes kategóriában pedig 30 db eszköz nélküli és 30 db eszközös utánzó feladatot találunk, ami így összesen 180 db utánzó feladat.


2. témakör: TÉRBELI TÁJÉKOZÓDÁST FEJLESZTŐ FELADATOK

A térbeli tájékozódás feladatokkal sokoldalúan fejleszthetők a gyermekek saját test tudatossága és a térbeli tájékozódóképessége. A térbeli tájékozódás feladatokat 3 nagy csoportba osztottuk: Személyes és általános tér, Irányok és útvonalak, Mozgások síkjai. A 3 nagy kategórián belül, minden egyes kategóriában pedig 30 db feladatot találunk, ami így összesen 180 db térbeli tájékozódást fejlesztő feladat.


3. témakör: TESTTUDATOSSÁGOT FEJLESZTŐ FELADATOK

A testtudatosság feladatokkal sokoldalúan fejleszthetők a gyermekek saját test tudatossága. A testtudatosság feladatokat 3 nagy csoportba osztottuk: Testrészek tudatosítása, Keresztcsatornák, Oldaliság. A 3 nagy kategórián belül, minden egyes kategóriában pedig 60 db feladatot találunk, ami így összesen 320 db térbeli testtudatosság fejlesztő feladat.


4. témakör: MANIPULATÍV MOZGÁSFORMÁK

A manipulatív feladatokkal sokoldalúan fejleszthetők a gyermekek saját test tudatossága, térbeli tájékozódása. A feladatokat 3 nagy csoportba osztottuk: Babzsák feladatok, Labdás feladatok, Karika és kendő feladatok. A 3 nagy kategórián belül, minden egyes kategóriában pedig 60 db feladatot találunk, ami így összesen 320 db finom motoros képességet fejlesztő feladat.


5. témakör: EGYENSÚLYT FEJLESZTŐ FELADATOK

Az egyensúlyozó feladatokkal sokoldalúan fejleszthetők a gyermekek saját test tudatossága, térbeli tájékozódása. A feladatokat 4 nagy csoportba osztottuk: Haladási, Forgási, Repülési és Stabilitási egyensúly. A 4 nagy kategórián belül, minden egyes kategóriában pedig ESZKÖZÖS, ESZKÖZ NÉLKÜLI ÉS PÁROS FELADATOKAT TALÁLUNK, 60 db feladatot találunk, ami így összesen 360 db egyensúlyozó képességet fejlesztő feladat.


6. témakör: ENERGIABEFEKTETÉST FEJLESZTŐ FELADATOK

Az energiabefektetést fejlesztő feladatokkal sokoldalúan fejleszthetők a gyermekek saját test tudatossága, térbeli tájékozódása, manipulatív mozgáskészsége. A feladatokat 3 nagy csoportba osztottuk: Egyenletes lefutás, Változó lefutás és Irányváltoztatás, megállás.. A 3 nagy kategórián belül, minden egyes kategóriában pedig, 60 db feladatot találunk, ami így összesen 180 db energiabefektetést fejlesztő feladat

A fent bemutatott tartalmakat az alapcsomagra (6 hónapos) történő előfizetéssel tudod megnézni és a Neked tetszőket elmenteni, hogy a telefonodon is bármikor meg tudd nézni és azonnal alkalmazhasd az ovis testnevelés foglalkozáson vagy az iskolai testnevelés órán!

Alapcsomag előfizetés


A felső tagozatos és középiskolai testneveléshez kapcsolódó tartalmakat a kerettantervnek megfelelően sportági csoportokban töltöttük fel az OkosTEsi feladattárba, ahol KEZDŐ, KÖZÉPHALADÓ ÉS HALADÓ feladatok találhatók keringésfokozó játékok, egyéni labda nélküli, valamint a páros és csoportos labdás feladatokon át a kisjátékok és a taktikai gondolkodás fejlesztő feladatokig bezárólag. A fent bemutatott tartalmakat a plusz csomagra (6 hónapos) történő előfizetéssel tudod megnézni és a Neked tetszőket elmenteni, hogy a telefonodon is bármikor meg tudd nézni és azonnal alkalmazhasd az ovis testnevelés foglalkozáson vagy az iskolai testnevelés órán!


Plusz csomag előfizetés


Digitális óravázlat vagy foglalkozásterv készítés egy különleges funkciója az OkosTesi weboldalnak, ami lehetővé teszi, hogy testnevelés órai bevezető, fő és befejező részeket, komplex órákat és tanítási egységeket készítsünk.

Az alábbi videó bemutatja a tervezési és szerkesztési folyamatot lépésről, lépésre. DIGITÁLIS ÓRAVÁZLAT KÉSZÍTÉSE

A digitális óravázlat és tanegység készítő funkció kiválóan alkalmas a TANÉV ELEJI iskolai tervezőmunka elkészítéséhez és a pedagógus minősítési rendszerben is elfogadott formátumban készített tervezetek felhasználhatók az előmeneteli folyamat során is.

Amennyiben szeretnál megismerkedni a tervező modullal és a továbbiakban szívesen dolhoznál az okostesi felületen fizess elő a PRÉMIUM csomagra (12 hónap)!

Prémium csomag előfizetés