Rólunk

Kik is vagyunk mi?!

Img

Rólunk

Az okostesi egy olyan szakmai gyűjtőoldal, amely a testneveléssel, mozgás- és ügyességfejlesztéssel foglalkozó óvónők, tanítók, illetve aktív és leendő testnevelők, szakemberek online tudásbázisa.  A csapat tagjai lelkes, szakmailag elhivatott testnevelők, akik elméleti - és gyakorlati tapasztalataikkal támogatják az oldal folyamatos fejlődését.

Mi hívta életre az Okostesit?

2018. októberében hoztuk létre a Mozgástanítás Felsőfokon – High level group on motor learning and teaching FB csoportot. A csoportlétszám döbbenetes dinamikával emelkedett, s emellett számos pozitív visszacsatolást kaptunk tagjainktól. Szakmai párbeszédek, módszertani ötletek, támogatás, videós megosztások ezrei nyújtottak segítséget a mindennapi munkánkban, így elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy kilépjünk a zárt világunkból és ezt a jellegű tevékenységünket bárkinek elérhetővé tudjuk tenni.

Img
Img

Mit kapsz tőlünk és mit kap az okostesi tőled?

Regisztrációdat követően betekintést nyersz az oldal tartalmi és szerkezeti felépítésébe. Eldöntheted, hogy azt milyen mélységben használnád szívesen. A számodra legideálisabb csomag kiválasztása után hozzáférsz a részleges vagy teljes videótárhoz, digitális óravázlatot vagy tanegységet készíthetsz, részt vehetsz kihívásokban, publikálhatsz, és guruként akár bekerülhetsz a fejlesztői csapatba. 
Tőled várjuk a kreatív ötleteket, a közös gondolkodást, a megosztásokat, mellyel egy állandóan és dinamikusan fejlődő oldallá varázsolhatod az okostesit. Természetesten mindenért pontokat gyűjthetsz, s azokat okosan költheted el a weboldalunk kínálatából.

Melyik csomagot válasszam?

Tudjuk, hogy mindenkinek más az igénye. Más a terület, más a gyerekanyag, mások az elvásárok, mások a szükségletek. A csomagok kialakításánál fontos szempont volt, hogy mindenki számára elérhető áron nyújtsuk a lehető legtöbbet. Az alap-, plusz és prémium tartalmak mellett 3-6-12 hónapos intervallumban gondolkodhatsz. 
Ha még bizonytalan vagy magadban, egyelőre csak ismerkedni szeretnél velünk, akkor neked elegendő az Alapcsomag.
Ha úgy érzed munkád során kifogytál az ötletekből, ha szeretnél megújulni, de még nem érzel magadban annyit, hogy kreativitásodat másokkal is megoszd, s ezzel bővítsd az OkosTesi tudásbázisát, akkor neked elegendő a Plusz csomag.
Ha mindent vinni szeretnél, ha nem elégszel meg a minimummal, ha szeretnél a csapat tagja lenni és még több pontokat gyűjteni, akkor neked a Prémium csomag kell.

Img
Img

Miért érdemes csatlakoznod hozzánk?

Egy csapathoz tartozni mindig jó dolog. Jó csapathoz tartozni viszont a legjobb dolog. Hisszük, hogy az OkosTesi egy olyan virtuális családot képes összehozni egy platform alatt, ahol a szakmai megújulás mellett fontos szempont egymás kölcsönös segítése, az együttműködés és a közös gondolkodás öröme. Hisszük, hogy ez visz bennünket előre egy olyan úton, ahol a központban a  felnövekvő nemzedék áll. A mozgástanulás élményszerű megközelítése mellett az egészségtudatos életforma kialakításáért érezzünk felelősséget és tegyünk meg mindent ennek érdekében. Ha velünk tartasz, megtalálod ezt az utat.